Információk a pályázati támogatásokról

A kedvezményezett neve: PixelSpider Kft.
A projekt címe: Lokáció alapú, közösségi, többszereplős, meccs alapú tüzérségi mobiljáték fejlesztés
A szerződött támogatás összege: 79 986 360 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 85%
A projekt tartalmának bemutatása: Célunk egy közösségi, többszereplős, meccs alapú tüzérségi mobiljáték fejlesztése, amely a világon először helymeghatározás segítségével jeleníti meg a játékosokat a valós térképre leképzett virtuális világban.
A játék során a felhasználó barátai az ellenfelek, akiket el kell találni különböző fegyverek és eszközök segítségével. A célzás a mobiltelefon szenzorjainak felhasználásával történik, mind az irányt, mind a röppálya kiinduló dőlésszögét a mobiltelefon megfelelő irányba tartásával tudja a játékos beállítani. Akkor van találat, ha megfelelő irányban, megfelelő dőlésszöget, megfelelő fegyvert választ a játékos és a környezeti tényezők (valós domborzat, valós szélerő és egyéb időjárási tényezők) is megfelelőek.
A játék célja a barátokkal való szórakozás elősegítése. Az alkalmazás üzleti modellje freemium, vagyis a letöltésért nem kell fizetni, azonban a játék során alkalmazáson belüli vásárlási (InApp Purchase) lehetőségeket kínál a felhasználók számára, csomagok vagy virtuális pénz formájában, aminek segítségével a játékmenet, a játékos fejlődése, vagy a regenerálódása felgyorsítható, valamint fegyverei és eszközei gyorsabban bővíthetőek, fejleszhetőek.
A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2017.09.31
A projekt azonosító száma: START_UP_13-3-2016-0004

Sajtóközlemény a projekt indulásáról


Sajtóközlemény a projekt zárásáról